Føj til foretrukne  
 

Robotter

 Græs Robotter

 Ambrogio

 Ambrogio L50
 Ambrogio L100 Basic
 Ambrogio L100 Deluxe
 Ambrogio L200 Basic
Fuldautomatisk plæneklipper L200 Basic
Haver på op til 1.500 m²
Robot støjer kun 57 dB
100 meter kantledning+ 100 pløkker
Robotten kan programmeres
Robotten passèrer 50 cm
4 timer på en opladning
Kører efter tilfældighedsprincip
Tyverisikring
Vedligeholdelse
Teknisk specifikation:
Tilbehør: Robot L200 Basic
Græsrobot Docking Garage:
Græsrobot Docking Hus
Græsrobot Docking klippe
 Ambrogio L200 Deluxe
 Ambrogio L200 Evolution
 Ambrogio L300 Basic
 Ambrogio Robot OSS
 Ambrogio Robot Ordliste

Husquarna Automower

 Automower 210 C
 Automower 220 AC
 Automower 230 ACX
 Automower Solar Hybrid

 Robomowe

 Robomow® RL350
 Robomow® RL550
 Robomow® RL850
 Robomow® RL1000
 Robomow® RM400

 Hjemme Robotter

    Støvsugning:

 ROOMBA

 Roomba 530
 Roomba 505
 Roomba 580
 Roomba 562
 Roomba 580
 Roomba 563 Pet
 Roomba 563 Pet
 Roomba 581
 500 serien
 Roomba 505
 Robot® Roomba® Silver
 Roomba Tilbehør
 
 Iclebo Plus a
 
    Gulvvask:
 Scooba® 385 gulvvasker
 

 Robotskraldespand

 24 liters skraldespand i børstet stål
 30 liters skraldespand
 42 liters skraldespand
 5 liters skraldespand
 50 liters skraldespand
 8 liters skraldespand
 8 liters skraldespand
 
 Malkerobotter
 Industri Robotter
 Kamp Robotter
 Malkerobot
 
 Militærrobotter
 iRobot PackBot EOD
 iRobot PackBot Explorer
 iRobot PackBot Scout
 
 
 
 
 

 

 

 

 

  Ambrogio L200 Basic  Robotter - Græsrobotter - Klipperobotter !


DIN INTELLIGENTE GRÆSKLIPPER ROBOT !

Ambrogio robotplæneklipper L200 Basic er den mindste af robotplæneklipperne, der kører fuldautomatisk. Den kører selv hjem i sin dockstation og lader op, og den begynder selv at slå græs på de tidspunkter og dage man har indstillet den til.

Ambrogio robotplæneklipper L200 Basic er den mindste af robotplæneklipperne, der kører fuldautomatisk. Den kører selv hjem i sin dockstation og lader op, og den begynder selv at slå græs på de tidspunkter og dage man har indstillet den til.

 

Robotten fungerer ved at holde sig inden for det kabel man lægger ned i sin have,og følger ligeledes kablet, når den skal hjem og lade op.

En L200 Basic kan klare haver på op til 1.500 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.

En L200 Basic kan klare haver på op til 1.500 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.


Ved de højeste omdrejninger støjer en Ambrogio L200 robot kun 57 dB, og går man 4-5 meter væk fra maskinen, kan man næsten ikke høre den.


Med en Ambrogio L200 robot følger der 100 meter kantledning, 100 pløkker, samt komplet dockstation med lader og kant-switch til signalet rundt i kantledningen.

Mere simpelt kan det ikke blive: Robotten kan programmeres til at klippe forskellige zoner, det kan fx være en forhave og en baghave. På L200 serien kan der maksimalt programmeres 3 forskellige zoner. For detaljeret opsætning af zoner, Kort fortalt virker zoner ved, at man sender robotten til at køre på kantledningen og så tager man tid, til den er kommet hen i fx forhaven, og indtaster tiden det tog, samt hvor ofte forhaven skal klippes.


Robotten kan programmeres til at klippe forskellige zoner, det kan fx være en forhave og en baghave. På L200 serien kan der maksimalt programmeres 3 forskellige zoner. For detaljeret opsætning af zoner, Kort fortalt virker zoner ved, at man sender robotten til at køre på kantledningen og så tager man tid, til den er kommet hen i fx forhaven, og indtaster tiden det tog, samt hvor ofte forhaven skal klippes. Mere simpelt kan det ikke blive

Ambrogio L200 robotplæneklippere kan komme igennem passager på ned til 50 cm, og kan køre på hvilket som helst hårdt underlag, fx fliser, for at komme til næste zone, hvis ledningen er lagt under fliserne.


En L200 Basic har 1 litium batteri, og kører ca. 4 timer på en opladning. En opladning tager ~ 2-3 timer. Basic modellen kan derfor køre ud flere gange i døgnet, dog max klippe 6 timer per dag.


Ambrogio robotplæneklippere kører efter tilfældighedsprincip, der gør, at de kommer alle vegne, og fra forskellige vinkler, som igen gør din græsplæne endnu flottere.

Alle Ambrogio robotplæneklippere er desuden udstyret med en regnsensor, og kan indstilles til at køre hjem i dockstationen, og selv starte med at klippe igen når det er blevet tørvejr. Maskinernes motorer er alle overvåget, i tilfælde af overbelastning, og alle bevægelige dele er forsynet med rigtige kuglelejer.

Tyverisikring
Alle modeller i L200 serien har mulighed for at sætte et kodeord på maskinen, som man skal indtaste, hvis maskinen bliver slukket eller løftet op. Uden viden om koden er maskinen ubrugelig.>

Man kan som ekstraudstyr på L200 Basic installere en alarm, som skriger, hvis maskinen bliver løftet op. Radiostyring fås som ekstraudstyr. L200 Basic kan, som alle Ambrogio robotplæneklippere få opdateret sin firmware via internettet, via almindeligt RS-232 stik.

Vedligeholdelse
Ambrogio robotplæneklippere kræver minimal vedligeholdelse. Når robotten konstant sørger for at græsset er klippet kort, kommer der ikke noget nævneværdigt græs/skidt op under robotten, så løbende vask og rengøring af robotten er ikke nødvendig, dog anbefales det lige at skrabe det værste skidt af, når man tager robotten ind, om efteråret. 

Hvad angår klingen, holder den ca. 1 sæson, men den er slebet på begge sider, så den kan vendes om, og så har man en ny klinge. Klingen sidder fast med 4 skruer, og tager et par minutter at skifte. For batterierne gælder, at der er 2 år garanti på dem.

Tilbehør: Græsrobot Ambrogio L200 Basic
· Blybatterier 12V 7A
· Litiumionbatterier 25.2V 6.9A
· Græsrobot Hjulkløer
· Sæt til vinterladning
· Græsrobot Fjernbetjening
· Programmeringskabel til opdatering via Internet
· Græsrobot Kniv · Lydalarmsystem
· Kantledning og nagler til fastgøring
· Boks til beskyttelse af strømforsyningen
· Sinusoidal Signal Amplifier
· Forstærker med sinusformet signal:
Græsrobot Hus, Græsrobot Garage, Græsrobot klippe, osv


Græsrobot Garage:

Tilbehør: Garage Græsrobot Ambrogio L200 Basic

Tilbehør: Græsrobot Garage Ambrogio L200 Basic

Græsrobot klippe:

Tilbehør: Græsrobot KLIPPE Ambrogio L200 Basic

Tilbehør: Græsrobot KLIPPE Ambrogio L200 Basic


OBS 2009-Priser på:Græs robot Ambrogio L200 Basic

Tilbudspris kr 12.995,-
Med: 1 x 6A Lithium batteri 1.500 m2 Vejl. udsalgspris kr 14.995,-


Ring xxx for aktuel dagspris !

Der tages forbehold for ændring af ovenstående priser !


Ambrogio græsrobot serie:

 
     
  En L200 Evolution græsrobot- kan klare haver på op til 3.000 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder græsrobotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.  
  Tilbehør: Græsrobot Garage Ambrogio L200 L300 Ambrogio robotplæneklipper L200 Deluxe:
    Den første græsklipper robot i verden, der kan genkende græs, og klipper selv, helt uden afgrænsningskabel !
     
  Tilbehør: Græsrobot HUS Ambrogio L200 L300 LINE 300 robot-plæneklipper er optimeret med hensyn til sikkerhed ved berøring: Dette innovative, patenterede system standser øjeblikkeligt driv motorerne ved utilsigtet berøring.
    En L200 Basic kan klare haver på op til 1.500 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.
Tilbehør: Græsrobot KLIPPE Ambrogio L200 L300    
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Ambrogio L200 Basic GRÆS ROBOT, Robot Græsrobot

 

 

 
 
Salg direkte fra fabrik: Solid Stål Trappe, kan leveres i 4 forsk.højder

Terrassetrappe med ekstra bredde og rummelig 600mm bred repos. Trappetrin 300mm dybe, med trinflader af Jatoba hårdttræ planker.

Ståltrappe, Udendørs galvaniseret ekstra bred terrassetrappe med repos, leveres i 4 forskellige højder ...

Udendørs Ståltrappe Terrassetrappe m. trætrin:
Trappe repos: Bredde 600 x Længde1800 mm. Trappetrin: 4 trin 300x1800 mm
Trappe trætrin: Jatoba hårdttræ-planker 21x145 mm
Trappe stål vanger: Varmtgalvaniseret stålplade 230x8 mm

HAVE-TRAPPE  -  Udendørs Ståltrappe  -  Terrassetrappe
 

Græs-Robot Forhandlere:


Pris på Haverobotter Husqvarna Billige Have robotter Græsrobotter salg af Robomow Friendly-Robotics Pris på Robot plæneklippere, Billige Have robotter fra Ambrogio Ambrogio Græs-Plæneklipper-robotter GRÆS Robot ... Have robotter Beck import Have robotter, salg af Billige Støvsuger-robotter Pris på GRÆS Robot Johannes Fog Have robotter salg af GRÆS Robot Knud Larsen Byggecenter GRÆS Robot Plantetorvet, Have robotter Råd til haven  Stark Græs-robot GRÆS Robot Billige plæneklippere græsklippere haverobotter Vedbæk Skov & Park salg af GRÆS Robot plæneklippere Billige græsklippere haverobotter, Have robotter
GRÆS Robot Billige græsklippere haverobotter Vupti GRÆS Robot, Billig plæneklipper græsklipper haverobot Pris på GRÆS Robot plæneklippere, Robothuset, salg af Have robotter SILVAN GRÆS Robot Billige haverobotter
Jem og Fix, Pris på GRÆS Robot plæneklippere Billige græsklippere haverobotter Optimera, Billige græsrobotter, klipperobot Harald Nyborg salg af husrobot, klipperobot, græsrobot Bauhause byggemarked,  husrobot, klipperobot, græsrobot
 Hus-Robot Forhandlere:

 

 
FØR vi fik Græs robot, En græs-robot kan klippe græsplæne helt automatisk !
Privacy Policy: For god ordens skyld vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at vores website tillader tredjeparter at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger.