Føj til foretrukne  
 

Robotter

 Græs Robotter

 Ambrogio

 Ambrogio L50
 Ambrogio L100 Basic
 Ambrogio L100 Deluxe
 Ambrogio L200 Basic
 Ambrogio L200 Deluxe
Robotplæneklipper L200 Deluxe:
L200 Deluxe kører selv hjem
Klipper op til 3.000 m²
150 meter kantledning
Robotten klipper i zoner
passerer gennem 50 cm
4-8 timer på en opladning
Haverobot har regnsensor
Opdatere firmware via internettet
Haverobot har Tyverisikring
Haverobot Vedligeholdelse
Teknisk specifikation:
Tilbehør til: L200 Deluxe
Græsrobot Docking Garage:
Græsrobot Docking Hus
Græsrobot Docking klippe
 Ambrogio L200 Evolution
 Ambrogio L300 Basic
 Ambrogio Robot OSS
 Ambrogio Robot Ordliste

Husquarna Automower

 Automower 210 C
 Automower 220 AC
 Automower 230 ACX
 Automower Solar Hybrid

 Robomowe

 Robomow® RL350
 Robomow® RL550
 Robomow® RL850
 Robomow® RL1000
 Robomow® RM400

 Hjemme Robotter

    Støvsugning:

 ROOMBA

 Roomba 530
 Roomba 505
 Roomba 580
 Roomba 562
 Roomba 580
 Roomba 563 Pet
 Roomba 563 Pet
 Roomba 581
 500 serien
 Roomba 505
 Robot® Roomba® Silver
 Roomba Tilbehør
 
 Iclebo Plus a
 
    Gulvvask:
 Scooba® 385 gulvvasker
 

 Robotskraldespand

 24 liters skraldespand i børstet stål
 30 liters skraldespand
 42 liters skraldespand
 5 liters skraldespand
 50 liters skraldespand
 8 liters skraldespand
 8 liters skraldespand
 
 Malkerobotter
 Industri Robotter
 Kamp Robotter
 Malkerobot
 
 Militærrobotter
 iRobot PackBot EOD
 iRobot PackBot Explorer
 iRobot PackBot Scout
 
 
 
 
 

 

 

 

 

  Ambrogio L200 Deluxe, Robot Haverobotter !

Ambrogio L200 Deluxe, Robot Haverobot !

Ambrogio robotplæneklipper L200 Deluxe:

Ambrogio robotplæneklipper L200 Deluxe:
Er mellem-modellen, af L200 serien. Den kommer som standard med 1 batteri, og kan klare 2.600 m², men kan udvides med et ekstra batteri, så haverobot klippekapaciteten kommer op på 3.000 m².

 

L200 Deluxe kører selv hjem i sin dockstation og lader op, og L200 Deluxe begynder selv at slå græs på de tidspunkter man har indstillet den til.

Robotten L200 Deluxe fungerer ved at holde sig inden for det kabel man lægger ned i sin have, og følger ligeledes kablet, når den skal hjem og lade op.

En L200 Deluxe haverobot kan klare haver på op til 3.000 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 m², for at spare på batteriet.

En L200 Deluxe haverobot kan klare haver på op til 3.000 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 m², for at spare på batteriet. Ved de højeste omdrejninger støjer en Ambrogio L200 haverobot kun 57 dB, og går man 4-5 meter væk fra maskinen, kan man næsten ikke høre den.

Med en Ambrogio L200 Deluxe haverobot følger der 150 meter kantledning, 200 pløkker, samt komplet haverobot dockstation med lader og kant-switch til signalet rundt i kantledningen.

Robotten kan programmeres til at klippe forskellige zoner, det kan fx være en forhave og en baghave. På L200 haverobot serien kan der maksimalt programmeres 3 forskellige zoner. Kort fortalt virker zoner ved, at man sender robotten til at køre på kantledningen og så tager man tid, til den er kommet hen i fx forhaven, og indtaster tiden det tog, samt hvor ofte forhaven skal klippes.

Haverobotter kan programmeres til at klippe forskellige zoner, det kan fx være en forhave og en baghave. På L200 haverobot serien kan der maksimalt programmeres 3 forskellige zoner. Kort fortalt virker zoner ved, at man sender robotten til at køre på kantledningen og så tager man tid, til den er kommet hen i fx forhaven, og indtaster tiden det tog, samt hvor ofte forhaven skal klippes.

Mere simpelt kan det ikke blive.

Ambrogio L200 haverobot plæneklippere kan komme igennem passager på ned til 50 cm, og kan køre på hvilket som helst hårdt underlag, fx fliser, for at komme til næste zone, hvis ledningen er lagt under fliserne.

 

En L200 Deluxe haverobot har som standard 1 eller 2 litium batteri, og kører ca. 4-8 timer på en opladning. En opladning tager ~ 2-3 timer. Deluxe-haverobot modellen kan derfor kører ud flere gange i døgnet.

En L200 Deluxe haverobot har som standard 1 eller 2 litium batteri, og kører ca. 4-8 timer på en opladning. En opladning tager ~ 2-3 timer. Deluxe-haverobot modellen kan derfor kører ud flere gange i døgnet.

Ambrogio robotplæneklippere kører efter tilfældighedsprincip, der gør, at de kommer alle vegne, og fra forskellige vinkler, som igen gør din græsplæne endnu flottere.

Alle Ambrogio Haverobotter er desuden udstyret med en haverobot regnsensor, og kan indstilles til at køre hjem i dockstationen, og selv starte med at klippe igen når det er blevet tørvejr. Haverobotter`s motorer er alle overvåget, i tilfælde af overbelastning, og alle bevægelige dele er forsynet med rigtige kuglelejer.

L200 Deluxe haverobot kan, som alle Ambrogio robotplæneklippere få opdateret sin firmware via internettet, via almindeligt RS-232 stik.

Haverobotter Tyverisikring
Alle modeller i L200 haverobot serien har mulighed for at sætte et kodeord på haverobot maskinen, som man skal indtaste, hvis maskinen bliver slukket eller løftet op. Uden viden om koden er maskinen ubrugelig.
Man kan som ekstraudstyr på L200 Basic Haverobotter og Deluxe haverobot installere en alarm, som skriger, hvis maskinen bliver løftet op.

Haverobot Vedligeholdelse
Ambrogio Haverobotter kræver minimal vedligeholdelse. Når robotten konstant sørger for at græsset er klippet kort, kommer der ikke noget nævneværdigt græs/skidt op under robotten, så løbende vask og rengøring af Haverobotter er ikke nødvendig, dog anbefales det lige at skrabe det værste skidt af, når man tager robotten ind, om efteråret. Hvad angår haverobot klingen, holder den ca. 1 sæson, men den er slebet på begge sider, så den kan vendes om, og så har man en ny klinge. Klingen sidder fast med 4 skruer, og tager et par minutter at skifte. For batterierne gælder, at der er 2 år garanti på dem.

 


Tilbehør: Haverobotter Ambrogio L200 Deluxe
· Blybatterier 12V 7A
· Litiumionbatterier 25.2V 6.9A
· Græsrobot Hjulkløer
· Sæt til vinterladning
· Græsrobot Fjernbetjening
· Programmeringskabel til opdatering via Internet
· Græsrobot Kniv · Lydalarmsystem
· Kantledning og nagler til fastgøring
· Boks til beskyttelse af strømforsyningen
· Sinusoidal Signal Amplifier
· Forstærker med sinusformet signal:
Græsrobot Hus, Græsrobot Garage, Græsrobot klippe, osvOBS 2009-Priser på:Haverobotter Ambrogio L200 DeLuxe

1. Tilbudspris kr 16.995,-
2. Tilbudspris kr 18.995,-
1. Med: 1 x 6A Lithium batteri 2.600 m2 Vejl. udsalgspris kr 18.995,-
2. Med: 2 x 6A Lithium batterier 3.000 m2 Vejl. udsalgspris kr 20.995,-


Ring xxx for aktuel dagspris !

Der tages forbehold for ændring af ovenstående priser !


Relaterede Haverobotter :

 
       
       
       
       
       
       
       
       
     
     
     
LINE 300 robot-plæneklipper er optimeret med hensyn til sikkerhed ved berøring: Dette innovative, patenterede system standser øjeblikkeligt driv motorerne ved utilsigtet berøring.    
En L200 Basic kan klare haver på op til 1.500 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet. En L200 Evolution græsrobot- kan klare haver på op til 3.000 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder græsrobotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.  
Tilbehør: Græsrobot HUS Ambrogio L200 L300    
Tilbehør: Græsrobot Garage Ambrogio L200 L300   Den første græsklipper robot i verden, der kan genkende græs, og klipper selv, helt uden afgrænsningskabel !
Tilbehør: Græsrobot KLIPPE Ambrogio L200 L300   Ambrogio robotplæneklipper L200 Deluxe:
     
       


  Haverobotter Græs sensor ?
  Robot Alarm sensor ?
  Smart modulation ?
  Kniv modulation ?
  Haverobotter Autoprogrammering ?
  Proximity sikkerhedsanordning ?
  Sæt til hældninger ?
  Haverobotter BT fjernbetjening ?
  RF fjernbetjening ?
  Robot Klinge ?
 


Ambrogio L200 Deluxe, Robot Haverobot

 

 

 
 
Salg direkte fra fabrik: Solid Stål Trappe, kan leveres i 4 forsk.højder

Terrassetrappe med ekstra bredde og rummelig 600mm bred repos. Trappetrin 300mm dybe, med trinflader af Jatoba hårdttræ planker.

Ståltrappe, Udendørs galvaniseret ekstra bred terrassetrappe med repos, leveres i 4 forskellige højder ...

Udendørs Ståltrappe Terrassetrappe m. trætrin:
Trappe repos: Bredde 600 x Længde1800 mm. Trappetrin: 4 trin 300x1800 mm
Trappe trætrin: Jatoba hårdttræ-planker 21x145 mm
Trappe stål vanger: Varmtgalvaniseret stålplade 230x8 mm

HAVE-TRAPPE  -  Udendørs Ståltrappe  -  Terrassetrappe

Haverobotter Forhandlere:


Pris på Haverobotter Husqvarna Billige Have robotter Haverobotter salg af Robomow Friendly-Robotics Pris på Robot plæneklippere, Billige Have robotter fra Ambrogio Ambrogio Græs-Plæneklipper-robotter GRÆS Robot ... Have robotter Beck import Have robotter, salg af Billige Støvsuger-robotter Pris på GRÆS Robot Johannes Fog Have robotter salg af GRÆS Robot Knud Larsen Byggecenter GRÆS Robot Plantetorvet, Have robotter Råd til haven  Stark Græs-robot GRÆS Robot Billige plæneklippere græsklippere haverobotter Vedbæk Skov & Park salg af GRÆS Robot plæneklippere Billige græsklippere haverobotter, Have robotter
GRÆS Robot Billige græsklippere haverobotter Vupti GRÆS Robot, Billig plæneklipper græsklipper haverobot Pris på GRÆS Robot plæneklippere, Robothuset, salg af Have robotter SILVAN GRÆS Robot Billige haverobotter
Jem og Fix, Pris på GRÆS Robot plæneklippere Billige græsklippere haverobotter Optimera, Billige Haverobotter, klipperobot Harald Nyborg salg af husrobot, klipperobot, Haverobot Bauhause byggemarked,  husrobot, klipperobot, Haverobot
 Have-robot Forhandlere:

 

FØR vi fik Græs robot, En græs-robot kan klippe græsplæne helt automatisk !
Privacy Policy: For god ordens skyld vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at vores website tillader tredjeparter at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger.