Føj til foretrukne  
 

Robotter

 Græs Robotter

 Ambrogio

 Ambrogio L50
 Ambrogio L100 Basic
 Ambrogio L100 Deluxe
 Ambrogio L200 Basic
 Ambrogio L200 Deluxe
 Ambrogio L200 Evolution
 Ambrogio L300 Basic
 Ambrogio Robot OSS
 Ambrogio Robot Ordliste

Husquarna Automower

 Automower 210 C
 Automower 220 AC
 Automower 230 ACX
 Automower Solar Hybrid

 Robomowe

 Robomow® RL350
 Robomow® RL550
 Robomow® RL850
 Robomow® RL1000
 Robomow® RM400

 Hjemme Robotter

    Støvsugning:

 ROOMBA

 Roomba 530
 Roomba 505
 Roomba 580
 Roomba 562
 Roomba 580
 Roomba 563 Pet
 Roomba 563 Pet
 Roomba 581
 500 serien
 Roomba 505
 Robot® Roomba® Silver
 Roomba Tilbehør
 
 Iclebo Plus a
 
    Gulvvask:
 Scooba® 385 gulvvasker
 

 Robotskraldespand

 24 liters skraldespand i børstet stål
 30 liters skraldespand
 42 liters skraldespand
 5 liters skraldespand
 50 liters skraldespand
 8 liters skraldespand
 8 liters skraldespand
 
 Malkerobotter
 Industri Robotter
 Kamp Robotter
 Malkerobot
 
 Militærrobotter
 iRobot PackBot EOD
 iRobot PackBot Explorer
 iRobot PackBot Scout
 
 
 
 

 

 

 

 

 Oversigt   Husquarna Græs-ROBOT Automower !

Græs-ROBOT Automower, Græsrobot !Hvorfor skal jeg købe Automower !

Er Husquarna-Robot Automower nem?
Er Husquarna-Robot Automower energiforbrug lavt?
Er Husquarna-Robot Automower brugervenlig ?
Er Husquarna-Robot Automower støjsvag?
Er Husquarna-Robot Automower miljøvenlig?
Er Husquarna-Robot Automower allergivenlig?

Som den første fuldautomatiske plæneklipper, er Auto Mower den mest brugervenlige. Du behøver ikke røre en finger for at få en perfekt græsplæne.

"Min græsplæne er på næsten 2000 m2, og jeg plejede at bruge ca. 3-4 timer om ugen på at klippe græs. Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk over for, om Husquarna-Robot Automower virkelig kunne klare det, men jeg er blevet positivt overrasket over, at den faktisk gør det bedre, end jeg selv gjorde. Med den tid, jeg sparer, kan jeg faktisk tage 15 runder mere på golfbanen, hvad der er helt uvurderligt for mig."


Automower 210 C Græs robot
Automower 210 C Græs robot

500 m² +/-20% - Manuel - Grøn - NiMH

210 C er beregnet til græsplæner på op til 500 m².
 Husquarna Automower 210 C Græs robot er praktisk og nem at betjene, og klipperesultatet og friheden er den samme som med vores større og mere avancerede Automower-modeller.
Automower 210 C Græs robot er hurtig og nem at installere og klargøre. Når ledningen til 210 C er sat i en stikkontakt, lader den op i løbet af en nat. Næste dag kan den med fuldt opladet batteri arbejde i flere timer, før den skal lades op igen.
Husquarna Automower 210 C Græs robot et effektivt og indlysende valg, hvis du har en mindre græsplæne eller flere mindre områder med græs.Græs robot Automower 220 AC

Græs robot Automower 220 AC har kapacitet til en græsplæne på 1800 m² og er et effektivt alternativ til den krævende haveejer, der gerne vil udnytte den frihed, en Automower kan give. Den kører automatisk tilbage til opladningsenheden, når det er nødvendigt, og kører derefter ud på græsplænen igen for at fuldføre klippeprogrammet. Installation og programmering foregår nemt via det overskuelige tastatur, og den velgennemtænkte konstruktion sikrer, at plænen altid er pæn og velplejet. Plæneklipperen er desuden udstyret med tyverialarm, hvilket øger sikkerheden.

1800 m² +/-20% - Automatisk - Grøn - NiMH

Husquarna Græs robot Automower 220 AC har kapacitet til en græsplæne på 1800 m² og er et effektivt alternativ til den krævende haveejer, der gerne vil udnytte den frihed, en Automower kan give.
Græs robot Automower 220 AC kører automatisk tilbage til opladningsenheden, når det er nødvendigt, og kører derefter ud på græsplænen igen for at fuldføre klippeprogrammet. Installation og programmering foregår nemt via det overskuelige tastatur, og den velgennemtænkte konstruktion sikrer, at plænen altid er pæn og velplejet.
Husquarna Græs robot Automower 220 AC Plæneklipper er desuden udstyret med tyverialarm, hvilket øger sikkerheden.

Automower 230 ACX
Eksklusivt design og avancerede funktioner kombineret med stor kapacitet. Med en klippekapacitet på op til 3000 m², hurtig opladning, tyverialarm og evnen til selv at vende tilbage til opladningsenheden, når det er nødvendigt, byder Automower® 230 ACX på mange fordele og leverer samtidig et klipperesultat af højeste klasse. Dobbelte styrekabler betyder, at selv komplicerede græsplæner kan klippes uden problemer, mens ekstra træk på hjulene giver et godt resultatet, også selv om plænen skråner.

3000 m² +/-20% - Automatisk - Grå - NiMH


Husquarna Robot-klipper Automower 230 ACX
Eksklusivt design og avancerede funktioner kombineret med stor kapacitet. Med en klippekapacitet på op til 3000 m², hurtig opladning, tyverialarm og evnen til selv at vende tilbage til Robot-klipper opladningsenheden, når det er nødvendigt, byder Husquarna Automower® 230 ACX på mange fordele og leverer samtidig et klipperesultat af højeste klasse. Dobbelte styrekabler betyder, at selv komplicerede græsplæner kan klippes uden problemer, mens ekstra træk på hjulene giver et godt resultatet, også selv om plænen skråner. Denne imponerende plæneklipper er effektiv og nem at betjene via det overskuelige tastatur.Klippe-Robot Automower Solar Hybrid

Med vores nyeste Klippe-Robot opfindelse får du hjælp af solen til at holde græsplænen i tiptop stand. Det er præcis, hvad der sker, når du bruger den nye Klippe-Robot Automower® Solar Hybrid. Udgangspunktet er teknologien bag den revolutionerende Klippe-Robot Automower, og solpanelet bidrager til opladningen af batteriet med solenergi. Ingen støj, ingen emissioner og ingen bekymringer. Du skal bare sætte den på græsplænen og se, hvordan den går i gang. Hvis solpanelet holdes rent, kan det fordoble klippetiden pr. opladning, hvilket betyder et endnu lavere energiforbrug.

2100 m² +/-20% - Automatisk - Grå - NiMHRobot Automower® Solar Hybrid
Med vores nyeste Husquarna Klippe-Robot opfindelse får du hjælp af solen til at holde græsplænen i tiptop stand. Det er præcis, hvad der sker, når du bruger den nye Klippe-Robot Automower® Solar Hybrid. Udgangspunktet er teknologien bag den revolutionerende Husquarna Klippe-Robot Automower, og solpanelet bidrager til opladningen af batteriet med solenergi. Ingen støj, ingen emissioner og ingen bekymringer. Du skal bare sætte den på græsplænen og se, hvordan den går i gang. Hvis solpanelet holdes rent, kan det fordoble klippetiden pr. opladning, hvilket betyder et endnu lavere energiforbrug. Når dagslyset svigter og om natten, tager batteriet over. Hvis du kun klipper græs om dagen, er der kapacitet til 900–1100 m2. Hvis du lader den arbejde døgnet rundt, kan den klare ca. 2100 m2.


Er Husquarna-Robot Automower nem?
Du får altid et godt resultat uden, du behøver at gøre noget. Når først Automower er installeret, sørger den helt selv for, at din græsplæne er pænt klippet, uden du behøver at gøre noget. Uanset om du er hjemme, på arbejde eller på ferie. Grundlæggende set er det vigtigt for dig at have en plæne, der er klippet pænt, men du er ikke interesseret i selv at gøre det.

Er Husquarna-Robot Automower energiforbrug lavt?
Eftersom Automower er batteridrevet, forurener den ikke, og det faktiske energiforbrug er meget lavt. De løbende udgifter til el beløber sig kun til ca. kr. 75-150 om året, alt efter plænestørrelse.

Er Husquarna-Robot Automower brugervenlig ?
Med sine 8,6 kg er maskinen meget let sammenlignet med traditionelle plæneklippere.

Er Husquarna-Robot Automower støjsvag?
Automower har et meget lavt støjniveau, kun 63 dB(A), sammenlignet med en gennemsnitlig traditionel plæneklipper, der har et støjniveau på ca. 95-100 dB(A). Automower er således en meget støjsvag maskine. Du kan sagtens have Automower til at arbejde i haven uden at genere dine naboer.

Er Husquarna-Robot Automower miljøvenlig?
 Automower gøder naturligt. Eftersom din græsplæne bliver klippet konstant, er der ikke behov for at indsamle affald. Det afklippede græs virker som naturligt gødning for din græsplæne.

Er Husquarna-Robot Automower allergivenlig?
Hvis du lider af høfeber, kan Automower være en god løsning for dig. Eftersom du ikke behøver at være til stede, når Automower rent faktisk klipper plænen, slipper du automatisk for al kontakt med det afklippede græs. Husquarna-Robot Automower er den helt rigtige plæneklipper for mennesker med denne form for allergi.


Relaterede græs-robotter:

 
       
       
       
       
       
       
       
  Tilbehør: Græsrobot Garage Ambrogio L200 L300    
LINE 300 robot-plæneklipper er optimeret med hensyn til sikkerhed ved berøring: Dette innovative, patenterede system standser øjeblikkeligt driv motorerne ved utilsigtet berøring.    
  En L200 Evolution græsrobot- kan klare haver på op til 3.000 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder græsrobotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.  
    Græsklipper Modellen L100 Deluxe er forsynet med patenteret selvprogrammeringssystem, som gør, at robotten registrerer, hvis græsset er klippet; den standser og kører tilbage til ladebasen for at blive opladet, og genoptager arbejdet den følgende dag, sålænge batterierne er opladet.
  Ambrogio robotplæneklipper L200 Deluxe:  
En L200 Basic kan klare haver på op til 1.500 m². Maskinen har en klinge på 29cm, som kører ved 5.000 omdrejninger og møder robotten ikke noget græs, sættes hastigheden ned til 3.500 omdrejninger, for at spare på batteriet.    
  Ambrogio L100 har 4-hjulstræk, der gør robotten i stand til at køre på meget ujævnt terræn med optil 30º hældning, uden problemer. Ambrogio L100 robot-modellerne sættes manuelt ud på græsset, og ligeledes genoplades manuelt.  
    Den første græsklipper robot i verden, der kan genkende græs, og klipper selv, helt uden afgrænsningskabel !
  Tilbehør: Græsrobot HUS Ambrogio L200 L300  
Tilbehør: Græsrobot KLIPPE Ambrogio L200 L300    
       


  Robot Græs sensor ?
  Robot Alarm sensor ?
  Smart modulation ?
  Kniv modulation ?
  Robot Autoprogrammering ?
  Proximity sikkerhedsanordning ?
  Sæt til hældninger ?
  BT fjernbetjening ?
  RF fjernbetjening ?
  Robot Klinge ?
 


Græs-ROBOT Automower, Robot Græsrobot

 

 
 
Salg direkte fra fabrik: Solid Stål Trappe, kan leveres i 4 forsk.højder

Terrassetrappe med ekstra bredde og rummelig 600mm bred repos. Trappetrin 300mm dybe, med trinflader af Jatoba hårdttræ planker.

Ståltrappe, Udendørs galvaniseret ekstra bred terrassetrappe med repos, leveres i 4 forskellige højder ...

Udendørs Ståltrappe Terrassetrappe m. trætrin:
Trappe repos: Bredde 600 x Længde1800 mm. Trappetrin: 4 trin 300x1800 mm
Trappe trætrin: Jatoba hårdttræ-planker 21x145 mm
Trappe stål vanger: Varmtgalvaniseret stålplade 230x8 mm

HAVE-TRAPPE  -  Udendørs Ståltrappe  -  Terrassetrappe
 

Græs-Robot Forhandlere:


Pris på Haverobotter Husqvarna Billige Have robotter Græsrobotter salg af Robomow Friendly-Robotics Pris på Robot plæneklippere, Billige Have robotter fra Ambrogio Ambrogio Græs-Plæneklipper-robotter GRÆS Robot ... Have robotter Beck import Have robotter, salg af Billige Støvsuger-robotter Pris på GRÆS Robot Johannes Fog Have robotter salg af GRÆS Robot Knud Larsen Byggecenter GRÆS Robot Plantetorvet, Have robotter Råd til haven  Stark Græs-robot GRÆS Robot Billige plæneklippere græsklippere haverobotter Vedbæk Skov & Park salg af GRÆS Robot plæneklippere Billige græsklippere haverobotter, Have robotter
GRÆS Robot Billige græsklippere haverobotter Vupti GRÆS Robot, Billig plæneklipper græsklipper haverobot Pris på GRÆS Robot plæneklippere, Robothuset, salg af Have robotter SILVAN GRÆS Robot Billige haverobotter
Jem og Fix, Pris på GRÆS Robot plæneklippere Billige græsklippere haverobotter Optimera, Billige græsrobotter, klipperobot Harald Nyborg salg af husrobot, klipperobot, græsrobot Bauhause byggemarked,  husrobot, klipperobot, græsrobot
 Hus-Robot Forhandlere:

 

FØR vi fik Græs robot, En græs-robot kan klippe græsplæne helt automatisk !
Privacy Policy: For god ordens skyld vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at vores website tillader tredjeparter at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger.